tisdag 4 maj 2010

Flyttlådor

Nu har vi börjat packa ihop våra tillhörigheter här på Läkarvägen 1a. Det mesta av våra saker ligger nu i kartonger! Alla saker som vi inte använder dagligen och kommer att behöva närmaste tiden åker just nu ner i kartonger. Prydnadssaker, porslin, ljuslyktor, kökssaker, böcker, alla mina fotoalbum (!!!), ”kontorssaker” , dvd:er, spel mm. mm. ligger nu i lådor.. Och mer ska det bli!! Oj vad saker man har...

På fredag blir huset vårt ser det ut som! Tidigare än väntat. Så det är väl bra att vi påbörjat packningen...


2 kommentarer:

anna sa...

gud va spännande för er! Snart sätter det i gång för oss också. Budgivningen blev klar i dag så vi ska nog skriva kontrakt på fredag. Ska bli skönt att få det klart och i stället satsa allt på det nya huset. När flyttar den nya tjejen in i lägenheten? jättefina tapeter btw! Ni kommer att få det så fint!

Lina sa...

Första juni! Jo, det ska bli så kul att sätta igång! Men det är rätt mycket som ska göras, så inflyttning sker nog lite senare.. typ juli. Blir att bo på Sunnanå ett tag först! Vill inte stressa ihjäl oss nu när vi har Märta, och när det är sommar vet man ju aldrig hur lång tid saker tar. När får ni huset?? Hoppas försäljningen gick bra!