tisdag 18 maj 2010

Bebis och renoverng...

Måste säga att de som först köper hus och sen skaffar barn gör saker i rätt ordning. Eller i alla fall en enklare ordning. Har man en bebis är det lite svårt att vara och fixa båda två. En blir bunden att sköta och mysa med lillan, och en får jobba... resultat: det tar längre tid! Den här ekvationen hade vi såklart räknat ut för LÄNGE sedan.. men ändå! Ville bara ha det sagt.. Hittills har vi löst det med att ha var sitt projekt och gör olika saker. Jag fixar väggar målar plankor av olika slag osv och Simon tar resten (i princip..) och ibland har man ju tur och får barnvakt också! Så var fallet i helgen. Vi har haft mycket hjälp med att titta till M i helgen. Vi blir lite mer effektiva då, och det behövs ibland. Speciellt för de saker vi gjort nu. Vi har fått mycket gjort i helgen.

Men när man målar bräder, som ser ut att bli mitt stora projekt (taket) så funkar det fint att ha med M har jag märk, för då kan hon sova i vagnen bredvid. Funkar alldeles utmärkt!!

3 kommentarer:

Inreda Mera Hemma sa...

Kan tänka mig att det är lite jobbigt ibland, ni får ta paus och njuta extra ibland:-))) ska bli spännande att se erat hus. Jobba inte ihjäl er nu. Fika i veckan?? Kram

rebban (bohman) sa...

Ja man har ju hört att det inte är helt enkelt att renovera med en bebis på höften! Är lite nyfiken på hur ni har det därute... bilder skulle vara himla trevligt :)

Ha det fint!

kockajäveln sa...

du har en riktigt mysig blogg:)