måndag 4 april 2011

Aprilväder

Men kom igen, ge oss det vackra vädret tillbaka!! Allt blir så mycket bättre och lättare då... i det här vädret vill man ju bara sitta inne och uggla... Nä, om man skulle ta och ta sig för att städa lite, dammsugaren är ju trots allt framplockad... puhh

6 kommentarer:

Anonym sa...

Tvingade mig själv att promenera broarna i "finregnet" bara för att upptäcka att de stängt av lejonströmsbron för ALL trafik nu igen, suck! Samma sträcka tillbaka kändes.. bara trist. Sedan blev det dammsuga och tvätta, sådant där lagomt skrattretande. Hoppas på sol imorgon!

Inreda Mera Hemma sa...

Ja fy vad det regnade i dag, Inte kul. regnade mindre i hamn dock. Sprang förbi lejonström ikväll & där körde det mopeder.... olagligt då gissar jag:-D

Lina vad säger ni om att ses torsdag eller fredag ? krams

Lina sa...

Jag och Anna skulle gå långa broarna idag... men vi insåg att det var kört ganska snabbt då det var galet mycket slask... Fick bli en annan sväng istället! Idag är ju vädret bra i alla fall!! :)

Frida: Tors ska vi på BVC på förmiddagen men annars inga planer. Har inte bil i veckan, så antingen ses vi här, eller så tar vi bussen och åker med S hem. You decide!

Inreda Mera Hemma sa...

Det var helt okej att gå broarna jag gick idag M ska köpa golv torsdag så bilen är tagen. Fredag är vi utan. Kan ni komma in till stan kanske fredag? Sandra och Eddie kommer hit då:)

Lina sa...

Fredag blir bra! Mys att träffa dem med! Var ett tag sedan!! :)

Vi gick från Anna, gick inte att gå vid Mobacken... Vi trodde Lejonström var stängd...

Inreda Mera Hemma sa...

Galet aprilväder nu! Höres & ses fredag