lördag 18 december 2010

Färg








Just nu är det ganska lite färg i vårt kök och allrum. Vi skulle behöva lite mer!! Funderar på att kanske köpa ett stycke av något av dessa efter jul och sy en kudde till soffan och en mindre duk till matbordet. Troligtvis blir det det grön/blå i så fall. Inte så mycket färg tänker ni då, men det matchar de få färger i har bäst tycker jag. Ja, vi får se. Vad tror ni??




5 kommentarer:

Anonym sa...

Personligen gillar jag den andra bättre (den med lite rött/rosa/gult) Men det är ju smartare att kunna matcha med det man har hemma!

sofia sa...

Men guuud så vackra tyger! Jag vill (måste) ha! Var är de ifrån?

Rebecca sa...

Tyget heter Siirtola Puutarha (Kolonialträdgård) av Maija Louekari, Marimekko. Det finns jättefint porslin i samma serie. Själv har jag ju det blågröna som fondvägg. Den är ju lite mer "diskret". Men är det färg du är ute efter så röstar jag på det andra! Ni har ju så stort så det klarar ju lite färg. Go crazy!
Kram

Lina sa...

Hahaha! Ja kanske att man ska go crazy!! ;) Ja vi får se de är ju väldigt fina båda! Det med färg är ju lite roligare, så vi får väl fundera och se.

Som Rebecca sa så är det Marimekko! Så de är ju även rätt dyra, därav väntan till det nya året och nya inkomster... Porslinet du har Rebban är ju hur fint som hellst!!

Frida sa...

Superfint! Jag säger det med färg ni har ju stort!!!