söndag 6 mars 2011

Besök

Igår fick vi besök av damen vi köpte huset av. Eftersom att vi gjort om en hel del och hon är av en äldre modell visste vi inte riktigt vad vi skulle förvänta oss och vilken reaktion vi skulle få, men det gick bra.. Hon tycket att vi fått det riktigt fint och att det blev bra. Lite förvirrat blev det kanske ibland, men det är ju kanske inte så konstigt om det sett ut på ett sett i 60 år och nu är totalt renoverat och ser väldigt annars ut..

Vi fick en del antydningar om att vi nog är lite oekonomiska... en del saker vi gjort måste ju ha kostat en hel del och det var ju ganska bra som det var förr... Man tänker lite olika är bara vad vi kan konstatera!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Oj. Jag skulle ha varit väldigt nervös tror jag. Just på grund av att hon är modell äldre och har bott där i 60 år. Jag menar, hur många måste visa upp sitt hus för de gamla ägarna.... Men skönt att det gick bra.

Kram och tack för senast :)
/Rebecca

Lina sa...

Jo klart vi var.. En chock kan ju sluta illa i den åldern... ;) Men hon hade med sig sina vänner, de som skött allt åt henne så det var ju bra... Tror att de var mer intresserade faktiskt, var de som såg till att det blev ett besök! ;)

Tack själv!! :)

Lina sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.