måndag 2 augusti 2010

Vikt och längd...

Vår lilla dotter följer kurvan som ett mönsterbarn. Hon väger nu 6151g och är 61 cm lång.

Eftersom att hon nu är fyra månader får vi prova börja ge smakportioner. Distriktssköterskan tycker dock att vi kan vänta med det någon månad till eftersom att hon går upp fint i vikt och för att hon föddes lite tidigt.. Vi får se hur vi gör, det är ju lite spännande det här med smakportioner, men eftersom att det funkar så pass bra med maten som det gör så fortsätter vi kanske som nu ett tag till.

3 kommentarer:

Anna B sa...

Om hon är ett mönsterbarn, måste det ju innebära att våran är en tungklump =) Han vägde ju 6400 som vid två månader! Haha

spännande att börja med mat!!

Inreda Mera Hemma sa...

haha ja Milo är en lite tungklump, men en söt sådan... Spännande med mat...Länge sen jag såg Märta vi måste ta & ses nån dag:-) Är ni i huset varje dag? Bara att komma förbi??

Lina sa...

Ja det är bara att komma förbi!! Vi är där i krokarna i alla fall, slå en pling före så kan vi se till att vara där om inte annat! ;)

Ja hon följer SIN kurva i alla fall...men det är ju linjen under "normalkurvan". Milo har kanske sin väldigt högt upp på skalan! ;) Huvudsaken är ju att de följer EN kurva och mår bra!! :D

Vi får ta tag i en date någon dag. Men som sagt, kom gärna förbi och hälsa på!! Kram på er