torsdag 17 juni 2010

Någon som är sugen på att testa ha hund?? Vara hundvakt eller fodervärd???



Vi känner att vi börjat prioritera bort vår kära hund Algot.. Han kommer alltid i sista hand nu för tiden, vi har helt enkelt inte den tid vi vill ha till honom just nu. Vi far och flänger fram och tillbak till huset, renoverar och tar hand om och spenderar den största tiden med Märta. Stackars hund, han får inte den stimulans och motion han behöver..

Så vi har kommit fram till att det vore perfekt om någon skulle vilja testa på att ha hund här i sommar?? Då får vi samtidigt testa på att inte ha hund en stund och se hur det fungerar.. till S stora förtvivlan. Men jag säger bara, man kan inte både äta kakan och ha den kavar...

Så är det någon som känner sig sugen eller vet någon som kan vara, hör av er!!

Algot är en Staffordshire bullterrier. Han älskar motion, vara ute och gå, springa, leka, cykla osv...men trots det största intresset att kela!! Hihi.. Han vill gärna vara i centrum och bara han får vara med är han nöjd!! Största tiden spenderar han dock till att vila på olika mjuka ytor, även sola är en favorit! Han är mycket snäll, och är det inte massa nytt som händer runt om är han väldigt lugn. Lugn och lydig är/ blir han om man ger honom uppmärksamhet, motion och har en fast hand med honom.

1 kommentar:

Inreda Mera Hemma sa...

Gud så söt han är:-)) hoppas ni hittar någon bra fodervärd