lördag 7 maj 2011

7/5

Ni får ha överseende med att jag är lite tråkig och inte skriver så mycket längre. Men om jag ska vara helt ärlig så öppnar jag knappt datorn på kvällarna. Det är så mycket annat som händer och sker. Det ligger långt ner på prioriteringslistan. Jag har börjat om att jobba, och M har börjat förskola, så den tiden vi inte är på olika håll försöker vi ta vara på!

Mycket av tiden spenderas ute på gården och vårt uteprojekt har påbörjats. Projekt "bort med slagfältet"! Ja ni som varit här och vet hur det ser ut förstår... Det är inte vackert så den delen av gården behöver lite kärlek. Flaggstången är nere och fundamentet lyftes bort tidigare i veckan (btw ett större projekt än vad vi väntat, tur att vi har tillgång till traktor), så nu är det "bara" jorden kvar då... dock inte så bara i det här fallet!!

Märta hjälper till hon också, hon plockar gamla lite löv, rensar rabatten på alla små söta blommor, fascineras av traktorn och är allmänt lycklig över att bara få vara ute. Hon är alltid nöjd om hon får vara ute. Inne går hon ofta till hallen, tar upp sina skor och bankar på ytterdörren. Världen ute är tydligen mer spännande än den inne!


Idag blir det även en sväng till Sunnanå för att fira Märtas kompis Elle som är nästa i gänget att fylla 1år! Tänk att våra små blivit så stora! Tiden går fort!!

Nu: Ut i solen och värmen! Trevlig lördag alla!!


.

Inga kommentarer: