måndag 18 oktober 2010

Inspiration


Jag letar lite inspiration till att börja om med silver igen! Har börjat bli lite sugen! Stötte på den här bilden på en hemsida, och då blev jag lite sugen på att ta fram stansarna och göra mig en egen ring!






EN MAMMA ÄR EGENTLIGEN BARA EN FLICKA SOM HAR BLIVIT STOR


Det känns lite så ibland! :)


Sen klurar jag på ett fint namn-smycke till Märta, eller kanske ett till mig med Märta på, något lite anoulunda kanske?? Vi får se!

2 kommentarer:

Anna sa...

Gud va söt lillan var i sin gå-hjälm! sådana har vi på äldreboendena i kommunen också! :) Fantastiskt! Dock var Märtas lite finare...;)

Angående brickbordet gjorde vi så att vi köpte ett underrede från Europamöbler för typ 800:-. Vi valde med diametern 80 tror jag. Sen beställde vi en bricka från Svenskt tenn i samma diameter (i manhattan-mönstret) och det blev kanonbra! Vi är svinnöjda och det blev i slutändan billigare än vad det hade blivit om vi köpte en bricka från Europamöbler. Tror att de kostade från 795:- och den från Svenskt tenn kostade 745:-. Nu tillkom det ju lite frakt, och bara därför blev jag också tvungen att beställa en plånbok till mig själv. ;) MEn det var värt det bara för att få det fina paketet som brickan kom i, så om du gillar josef franks mönster skulle jag absolut rekommendera det! Vi hade också lite svårt att hitta ett brickbord som föll oss i smaken, men vi blev mycket nöjda!

Anonym sa...

bilder på huset tack så mycket! / Sofia