fredag 2 juli 2010

Det går framåt!!

Senaste dagarna har det hänt väldigt mycket i huset! Vi har fått in altandörren, tapetserat en hel del av vardagsrum, kök och hall, ventilationen har börjats på, fått govvärmen dragen i köksgolvet och den lilla hallen. Igår la Simon och Emanuel även själva golvet, linoliumgolvet i köket!! Blev väldigt bra!! Äntligen har vi golv i köket!! Nu är det bara tak och själva köket kvar!! ;)

Vi har även sagt upp sammarbetet och kontakten med vår snickare som gjort bort sig totalt på många olika punkter!! Skandal att man kan vara så nonchalant, seg och ego när man är egen företagare. Inte ett gott ord om honom!!! Men man lär av sina misstag = anlita inte hantverkare om det inte är så att man absolut måste...?? Tråkigt tycker jag!! Detta har alltså lett till att vi kommer att göra mer saker själva än vi hade tänkt, så vi sjuter upp inflyttningen igen ett steg ser det ut som...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Trist det där med snickaren men Lina, det ordnar sig alltid! Även om det tar längre tid. Det låter som om ni jobbar på och hinner mycket! Kom ihåg att njuta av sommaren, lillMärta och varandra också!

Adam sa...

Tycker du ska "outa" snickaren! Mest för att stilla min nyfikenhet :)

Hoppas allt går bra i övrigt i huset och med familjen. Ni verkar då ha de ni gör och mer därtill.

Lina sa...

Haha!! Men Adam är inte jag en lika dålig människa då?? Förtal?? Nja, men jag kan nog säga det face to face om du är nyfiken nästa gång vi träffas! ;)

JO nog har vi det vi gör men tanken är väl att försöka ta vara på oss och sommaren också, När Simon får semester blir det nog att ta lite mer ledigt! :)