fredag 12 augusti 2011

Röd eller gul??


Jag har några pinnstolar som ska målas om, två av denna variant. Frågan är bara vilken färg? Tanken är att en ska vara i barnrummet och en i gästrummet som skrivbordsstol. Svart skulle ju vara enkelt och fint i gästrummet, men lite färg skulle inte heller vara helt fel. Så frågan är gul eller röd? Vilken färg ska jag välja? 

Vad tycker du??

9 kommentarer:

Anonym sa...

Röd till barnrummet. Gul till gästrummet :)

//Rebban B

Lina sa...

Eller hur!! :) det är ju där bekymret ligger, skulle ju vara mycket enklare att måla båda samma färg... ;) Det lutar mot rött i så fall...

Inreda Mera Hemma sa...

Varken gul eller röd till gästrummet jag säger svart eller grön till gästrummet & röd eller gul till barnrummet;)

sheweb.se sa...

Gul :-)

Eller var lite galen och måla varannan pinne gul/röd, hehe...

//Sara, sheweb.se

Anonym sa...

Svårt! Tänkte skriva som Rebban; en röd till barnrummet och en gul till gästrummet men om du nu ska ha dem i samma färg så röstar jag på rött!

Carina sa...

Röd helt klart! :) Pinnstolar är så fina i rött!

Inreda Mera Hemma sa...

Ska du verkligen ha en stol i Märtas rum? Jag vet inte om Märta är som Elle klättrar på stolar och ramlar lätt ner? Eller om hon är klok? Elle får ingen stol än på ett tag:P

Lina sa...

Ja vi får se hur det blir, har lovat sambon att ta tag i trappräcket först, så jag har ett tag till på mig att fundera! ;)

Har två till stolar som ska målas svarta, så vi får se kanske att det blir tre svarta och en röd... hmm hmm det där med att våga mer färg... hmm! ;)

Frida: Stolen är inte till Märta, utan till de vuxna som vill umgås med henne där inne! ;) dessutom så ser det ut som att hon har kommit över sin hysteriska klätterperiod, peppar, peppar! :)

Inreda Mera Hemma sa...

Ja det är svårt med färg, tryggt med svart & vitt;) men fundera är ju alltid bra:) tror det kommer att bli skitsnyggt vad du än väljer;)